Közérdekű információk

Mikor forduljunk a háziorvosi ügyelethez?

+3699312010

Sopron vonzáskörzet háziorvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet a következő rendelésig (munkanap 16 órától a következő munkanap reggel 8 óráig) nem halasztható olyan panaszok, betegségek ellátását végzi, amivel háziorvoshoz indokolt fordulni.
Amennyiben a beteg nem képes bemenni az ügyeletre, vagy ez nem oldható meg, akkor az ügyelet a beteget lakásán látja el.
Kérem, hogy csak szükséges esetben vegyék igénybe az orvosi ügyeletet, és minden esetben tájékoztassanak, lehetőleg a következő munkanapon az ügyeleti ellátásról, mutassák be az ott kapott ambuláns lapot. Az ügyeletet ne keressék fel azért, mert nem akartak, vagy nem tudtak a háziorvoshoz elmenni a rendelési időben.
Az orvosi ügyelet telefonon készséggel ad tanácsot minden betelefonálónak.
Telefonszám: 99-312-010
Helye: Sopron, Győri út 15. (Kórház területén a VI. épületben)
Munkanapokon: 16 órától másnap reggel 8 óráig
Hétvégén, ünnepnapokon: reggel 8 órától másnap reggel 8 óráig

A Központi Ügyelet szükség esetén a beteget továbbküldi a kórház sürgősségi osztályára. Közvetlenül a sürgősségi osztályra csak baleseti ellátás céljából forduljanak! A mentőhívás szükségessége esetén ne szállítsák egyéb járművel kórházba a beteget!

3rd party components: WordPress under GPLv2 (or later), Bootstrap under MIT license, jQuery under MIT license, fancyBox under CC BY-NC 3.0, Glyphicons under CC BY 3.0