•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

Térítésmentesen átvehető új vércukormérő készülékek!

Azok a cukorbetegséggel gondozott pácienseim, akik inzulinkezelést kapnak, térítésmentesen kaphatnak a rendelőben új vércukormérő készüléket!

Azok a 2. típusú cukorbetegséggel gondozott pácienseim, akik nem kapnak inzulinkezelést, 3000 forintos kedvezményes áron kaphatnak a rendelőben új vércukormérő készüléket!

Ajánlom a lehetőséget azoknak is, akiknek a régebbi készüléke cserére szorul, és azoknak is, akiknek ez lesz az első készülékük. A cukorbetegség szakszerű gondozásának alapja, az otthoni vércukormérés, a gondozó orvossal történő egyeztetés szerint. Bizonyított tény, hogy azon cukorbetegeknek, akik rendszeresen mérik a vércukrukat, jobb állapotban van a cukor anyagcseréje, kevesebb a szövődménye, jobbak a várható életkilátásai, jobb az életminőségük. A rendelőben átvehető készülék a legkorszerűbb fejlesztés, mérési pontossága kiemelkedő, a hozzá szükséges tesztcsík nem drágább a többi típusnál, és a memóriájában tárolt eredmények a rendelő számítógépére feltölthetők. A számítógép segítségével nagyon hasznos elemzések készíthetők a vércukornaplóból, aminek segítségével a legoptimálisabban be lehet állítani a vércukrot.

A háziorvosnak egy nagyon fontos kérése van: a páciens rendszeresen hozza be a készüléket a rendelőbe, és az eredményeket a kielemzés után együtt beszéljük meg!