•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

Fontos hírek!

Tisztelt Pácienseim!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2019. januárjától megváltozik, egyszerűsödik a háziorvosi szolgálat telefonos elérhetősége. Megszűnik mindkét rendelőben a vezetékes telefon, és a már korábban is használt +36 20 233 6676-os mobiltelefon marad egyedül használatban. Ezt a számot tudják hívni rendelési időben és rendelési időn túl is munkanapokon 8-16 óráig.

Kérjük, hogy a szokásos gyógyszerek felíratását, a szokásos beutalók kérését lehetőség szerint néhány nappal előbb jelezzék telefonon! Így a kész papírokat gyorsan ki tudjuk adni, amikor Önök érte jönnek. A mi munkánkat segíti és az Önök várakozását csökkenti, ha nem várják meg, amíg elfogy valamelyik gyógyszer, ha az új szakorvosi javaslatra a gyógyszerfelírást nem azonnal kérik, ha a havi gyógyszermennyiséget egyszerre íratják fel, ha előre jelzik, hogy másnak is kell recept a családban. Ha az állandó gyógyszereken kívül egyéb gyógyszert is szeretnének felíratni, azt kérem egyeztessék velem

A magán mobiltelefonom nem változott: +36 20 568 7856Kérem, hogy ezt a számot továbbra is csak rosszullét, házhoz hívás, orvosi tanácskérés esetén hívják.

Elkezdődött az országos vastagbélszűrési program. Ennek keretében hamarosan elindul az 50-70 évesek központi meghívóleveleinek az ütemezett kiküldése a mi praxisunkban is. Amennyiben a postaládájukban ilyen meghívólevelet találnak, kérem feltétlenül olvassák el és jelentkezzenek a háziorvosi rendelőben a széklettartály átvétele és a szükséges tudnivalók egyeztetése céljából.

Erdélyi doktor