•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

Rendkívüli intézkedések

Rendkívüli intézkedések a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet alatt

Lejáró okmányok

A lejáró jogosítvány, szakorvosi javaslat, közgyógy igazolvány automatikusan érvényben marad. A lejáró okmányok a veszélyhelyzet megszűnését követően 15 napig érvényesek, a szakorvosi javaslatok 90 napig.

Receptek

Kérjük, receptigényüket telefonon jelezzék (+36 20 233-6676) név, születési dátum és kontakttelefonszám megadásával!

A receptért nem kell bejönni a rendelőbe, a gyógyszertárban kiváltható lesz (eRecept) személyi igazolvány és TAJ kártya bemutatásával.

A veszélyhelyzet alatt a patikában hozzátartozóink, ismerőseink részére is kiválthatjuk a gyógyszereket papír alapú recept nélkül, ehhez a beteg TAJ számát kell közölnünk és saját személyi igazolványunkat bemutatnunk. A gyógyszertárban alá kell írni egy kiadási bizonylatot, hogy a gyógyszerek kiadása és átvétele megtörtént.

Táppénzes papír kiadása

Kérjük betegeinket, telefonon jelentkezzenek (+36 20 233-6676)! Folyamatos táppénzen lévő betegeink részére nem szükséges kéthetente kiállítani a táppénzes papírt.

A szervezett népegészségügyi szűrővizsgálatot felfüggesztették, a kórházakban a tervezhető, nem sürgős ellátásokat átmenetileg szüneteltetik. A Soproni Gyógyközpontban a vérvétel csak előjegyzés alapján lehetséges 514-313.

Információ a koronavírussal kapcsolatban

Kérjük, hogy légúti megbetegedésben szenvedő betegeink ne jöjjenek be a rendelőbe, telefonon keressenek!

A rendelő várójában, a gyógyszertárban és semmilyen nyilvános helyen ne csoportosuljanak, ne álljanak egymástól 2 méternél közelebb!

Erdélyi doktor
(+36 20 568-7856)