•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

Megnyílt az online időpontfoglaló

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni

Tisztelt Pácienseim!

Mérföldkőhöz érkezett ma az ország a járvány elleni harcban, a védőoltáshoz való hozzáférésben és a nyitásban is! Aki még nem védett (nincs védettségi igazolványa), az mától a háziorvosa közreműködése nélkül is hozzá tud jutni a koronavírus elleni védőoltáshoz, amiből már kellő mennyiség áll rendelkezésre. Az alábbi linken minden tudnivaló megtalálható a szükséges lépésekről: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megnyilt-az-online-idopontfoglalo-mostantol-minden-ervenyes-regisztracioval-rendelkezo-tud

A legtöbb embernek bármilyen védőoltás megfelel szakmailag! A krónikus betegek beoltása - akiknél esetleg valamelyik oltóanyag kiválasztása indokolt - már nagyrészt megtörtént, akik ezután fognak regisztrálni, azoknak nem szükséges a megkapható védőoltás típusán gondolkodni: az összes védőoltás kellőképpen hatékony és biztonságos!

Továbbra is arra kérek mindenkit, hogy mielőbb regisztráljon interneten a védőoltásra, majd foglaljon is mielőbb időpontot magának. Nagy segítség a háziorvosnak, ha e-mail-ben tájékoztatás kap arról, hogy egy páciense elintézte magának a védőoltást: erdelyidoktor@gmail.com.

Járuljon mindenki hozzá az ország mielőbb teljes védettségéhez, régi életünk mielőbbi újraindításához!

Erdélyi doktor