•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

1830

Tisztelt Pácienseim!

Mint a sajtóból bizonyára értesültek róla, 2023. március 1-től az Országos Mentőszolgálat üzemelteti a Háziorvosi Ügyeletet. Önöknek annyit kell megjegyezni, hogy ezentúl a 1830-as hívószámot kell hívniuk, ha ügyeleti időben (hétköznap 16 órától másnap 8 óráig, hétvégén és munkaszüneti napokon az első munkanap 8 óráig) olyan háziorvosi jellegű egészségügyi problémájuk jelentkezik, amiről úgy gondolják, hogy a következő háziorvosi rendelésig nem halasztható.

A háziorvosi ügyelet helye a soproni kórház területén nem változik.

Hétköznap este 22 óráig, hétvégén és munkaszüneti napokon 14 óráig orvos fogja biztosítani az ellátást. Hétvégén és munkaszüneti napokon Gyermek Ügyelet is lesz gyermekgyógyász szakorvosi jelenléttel 8-14 óráig.

Kérem, hogy mielőtt elindulnának személyesen felkeresni a háziorvosi ügyeletet, beszéljenek a 1830-as telefonszámon a diszpécserrel, aki fontos információkat tud adni, illetve szükség esetén az illetékes ügyeletes orvost is be tudja kapcsolni a hívásba.

A Mentők 112-es hívószáma változatlanul hívható, ha a mentésirányító úgy ítéli meg, átkapcsolhat az ügyeleti diszpécserhez vagy ez akár fordítva is megtörténhet.

Tisztelettel,
Erdélyi doktor