•   +36 20 233 6676
  •   erdelyidoktor@gmail.com
  •   9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos u. 77.
  •   9482 Nagylózs, Vörösmarty u. 31/A.

45-65 éves hölgyek mammográfiás szűrővizsgálata

Tisztelt Pácienseim!

A Covid-19 járvány után sajnos még mindig sokan vannak, akiknek elmaradt a korábban szokásos 2 évenkénti mammográfiás szűrővizsgálata. Őket is, és azokat is, akik korábban nem jártak rendszeresen erre a szűrővizsgálatra, arra kérem, bíztatom, hogy mielőbb jelentkezzenek a Soproni Gyógyközpont Diagnosztikai Tömbjében.

Minden héten csütörtökön és pénteken délelőtt beutaló és időpont foglalás nélkül fogadják a 45-65 év közti hölgyeket a vizsgálatra. Az sem baj, ha a meghívó levelüket már nem találják meg, hivatkozzanak arra, hogy több mint 2 éve nem voltak vizsgálaton. Nagyon kulturált környezetben, kedves és remek szakemberek várják Önöket a pár percig tartó vizsgálatra. Kérem, hogy minél többen használják ki a lehetőséget, amit a könnyen megközelíthető korszerű intézményünk nyújt!

Háziorvosként nagyon fontosnak tartom a szűrővizsgálatokat, azok közt is kiemelten fontosnak az emlőszűrést! Ha bármilyen információval tudunk segíteni, forduljanak hozzánk bizalommal, keressék a háziorvosi rendelőt.

Erdélyi doktor